,,Погоджено” ,,Погоджено” «Затверджено»
Начальник територіального Керівник _____________ Керівник
Директор ЗДО
ясла – садка смт. В. Бірки
Тернопільської обл.,
Тернопільського району
управління
( територіального органу Тернопільського
районного
управління
Головного
управління
Держпродспоживслужби управління освітою) назва закладу освіти
в Тернопільській
області
________ М.М. Сипко ___________________ Урманець О.Д.___Луків
О.І.________
Підпис П.І.П. Підпис П.І.П. Підпис П.І.П
Паспорт
їдальні (харчоблоку) закладу освіти
Паспорт
розроблено з урахуванням вимог Санітарного регламенту для
закладів
загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОЗ України
від
25.09.2020 №2205 і зареєстрованого в Мінюсті України 10.11.2020 р. за
№ 1111/35394
1. Назва закладу Великобірківський
ЗДО дитячий ясла - садок
2. Адреса смт.
В. Бірки, вул. Шкільна 7А
3.Прізвище, ім’я по батькові керівника закладу, телефон
Луків О.І.
097 699 43 75
3.1 Прізвище, ім’я по батькові медичного працівника
закладу, телефон
Волинець Л.Л.
098 041 42 87
3.2 Прізвище ім’я по батькові ФОП (орендаря) їдальні
(харчоблоку) , телефон ______________________________- ________________________________________
4. Проектна
потужність закладу фактична
5. Фактична
кількість учнів 121
6. Кількість учнів,
які охоплені гарячим харчуванням121________________
графік харчування
___________________________________________________
|
сніданок |
обід |
вечеря |
Ясла |
09:00 |
12:00 |
16:00 |
Молодша I |
09:05 |
12:05 |
16:05 |
Молодша II |
09:05 |
12:05 |
16:10 |
Середня |
09:10 |
12:10 |
16:10 |
Старша І |
09:10 |
12:15 |
16:15 |
Старша ІІ |
09:25 |
12:20 |
16:15 |
7. Вартість харчування
на одну дитину (грн.) ______________________________
8. Кількість учнів,
які отримують буфетну продукцію (для закладів загальної середньої освіти)
______-_______
9. Дата та №
державної реєстрації потужності з виробництва та /або обігу харчових продуктів
харчоблоку закладу УА 14-15-95, його розташування: в загальному корпусі
закладу (окремому приміщенні),
побудований за типовим проектом (у пристосованому приміщенні)
_____________
10. Водопостачання
(централізоване, локальне від артсвердловини, локальне від криниці з розводкою
водогінної мережі до виробничих
приміщень, децентралізоване – від криниці без розводки водогінних мереж)
Водопостачання у
ЗДО - централізоване
Стан водогінної
мережі задовільний
11. Гаряче водопостачання (централізоване, локальне) локальне
функціонує справно (так/ні) так, наявність резервного
гарячого водопостачання
в наявності.
12. Опалення (централізоване, локальне, пічне), його справність у ЗДО
централізоване, у задовільному стані.
13. Водовідведення
стічних вод (централізоване, локальне на малі очисні споруди, на вигріб,
відсутнє взагалі) централізоване. Стан мережі водовідведення селищний
водогін, в задовільному стані
14. Вентиляція ( загально-обмінна природна та (або) з механічним
збудженням, місцева від технологічного обладнання, від мийних ванн). Стан системи вентиляції задовільний
15. Освітлення (природне, штучне), обладнане захисними елементами для
усунення загрози забруднення харчових продуктів, (так/ні) так.
16. Оздоблення поверхонь стін, стелі, підлоги відповідає вимогам
нормативно-правових актів (так/ні) ні.
17. Наявність необхідного набору виробничих цехів, їх санітарно-технічний
стан, забезпеченість технологічним обладнанням (цех первинної обробки овочів,
м’ясо-рибний цех, гарячий цех, мийне відділення столового посуду, мийне
відділення кухонного посуду) наявна кухня, цехи: овочевий, м’ясний, рибний.
Наявне підсобне приміщення, кладова, овочесховище.
18. Наявність умов для обробки яєць (виділене місце, промарковані ємкості)
- (так/ні) так
19. Наявність умов для дотримання правил особистої гігієни персоналом в
кожному виробничому та складському приміщеннях – умивальники (так/ні) так.
20. Забезпечення харчоблоку достатньою кількістю:
кухонного посуду
(так/ні %) так, столового посуду (так/ні %)
так, _, розроблювального інвентарю (так/ні %)_ так,, розроблювальних
столів та реманенту (так/ні % ) так,, мийних ванн (так/ні)_ так,,
мийних засобів (так/ні %) так,, наявність сертифіката відповідності
(так/ні) так, ; дезінфекційних
засобів (так/ні) так, _, наявність свідоцтва про державну реєстрацію
даного дезінфекційного засобу (так/ні так,),наявність регламенту на
використання (методичні вказівки) (так/ні) так, _; прибирального
інвентарю (так/ні)_ так,
дотримання умов зберігання (так/ні)_ так,
21. Наявність достатньої кількості складських приміщень
(так/ні %) так,
22. Забезпеченість холодильним обладнанням (так/ні %) так,
_, перелік наявного обладнання холодильники 2, морозильна камера – 1_,потреба
у заміні (так/ні) _ні
23. Забезпеченість технологічним обладнанням (так/ні %)
так, _, перелік наявного обладнання електросковорідка, електром’ясорубка,потреба
у заміні (так/ні) так,
24. Наявність умов для зберігання та миття зворотної тари (так/ні) так,
25. Обідня зала: кількість і достатність посадкових місць (так/ні %) так,,
наявність умов для дотримання дітьми правил особистої гігієни (умивальники при
вході до обіднього залу, їх справність, електрорушники (так/ні) _ так,
26. Наявність необхідного набору приміщень для персоналу
(роздягальна, кімната приймання їжі, санітарний вузол, душова (так/ні) так,
їх стан в задовільному стані
27. Кількість працюючого персоналу 33чол; наявність у всіх працюючих
відповідної освіти (так/ні)_ так,, своєчасне та повне проходження
працюючими обов’язкового медичного огляду відповідно до наказу Міністерства
охорони здоров’я України від 23.07.2002 №280 (так/ні) так, _;
забезпечення працюючих санітарним одягом (так/ні)_ так,, проведення
навчання санітарно-гігієнічному мінімуму (так/ні)_ так,
28. Дотримання технологічного
процесу приготування готових страв відповідно до картотеки страв (так/ні) так,
29. Наявність документації з контролю за організацією та якістю харчування
дітей (так/ні) так,
30. Впровадження в закладі постійно діючих процедур,
заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у
критичних точках (НАССР) (так/ні)_ так,
31. Наявність договору на обслуговування їдальні,
укомплектованість кадрами. Перелік постачальників харчових продуктів та
сировини, наявність експлуатаційного дозволу
у кожного постачальника та (або) дата та № державної реєстрації
потужності з виробництва та /або обігу харчових продуктів у кожного
постачальника:_є перелік ТОВ «Продлюкс плюс», ПП Хіта І.А.
32. Наявність супровідної документації на продукти харчування та
продовольчу сировину (так/ні)_ так,
33. Дотримання умов при поводженні з харчовими відходами (так/ні)_ так,,
наявність угоди на вивезення твердих побутових відходів (так/ні) так,
34. Проведення заходів щодо запобігання проникнення шкідників (дезінсекція,
дератизація, забезпеченість сітками, екранами) (так/ні)_ так,, наявність
угод на проведення дератизації, дезінсекції (так/ні) так,
35. Обладнання буфетів (для закладів загальної середньої освіти) та
буфетних груп (для закладів дошкільної освіти):
Rнаявність умов доставки готових страв з харчоблоку до груп та буфетів закладу (так/ні) так, _;
Rобладнання буфетів та буфетних груп
закладу відповідно до вимог чинного законодавства (так/ні) так,;
забезпеченість мийними ваннами (так/ні) так,
_, наявність проточної холодної та гарячої води (так/ні) так,,
справність санітарно-технічного обладнання (так/ні так,);
Rзабезпеченість достатньою кількістю столового посуду (так/ні) так,
_, мийними засобами (так/ні) так, _, прибирального інвентарю (так/ні так,),
розроблювального реманенту (дошки, ножі) (так/ні) _ так,;
Rзабезпечення умов зберігання столового та кухонного посуду (наявність шафи,
сушок тощо) (так/ні) _ так,
36. План заходів щодо покращення санітарно-технічного стану їдальні (харчоблоку) з метою приведення їх у
відповідність до діючих вимог чинного
законодавства
Харчоблок потребує поточного ремонту із облицюванням новою плиткою стін,
заміни дверей. Потребує заміни вибіркового кухонного посуду: електром’ясорубка,
електросковорідка, відсутня овочерізка.
Дата складання паспорту
01 березня 2021 рік
число, місяць
Підписи:
__________________________П.І.П. .(
посада) представника закладу освіти
відповідального за організацію
харчування
_________________________П.І.П. орендаря
(ФОП) приміщень харчоблоку
______________________________ П.І.П.
(посада) представника КУТОР ,,Центр
аналітично-
методичного та матеріально-
технічного забезпечення розвитку освітніх
закладів області»
Погоджено: Затверджено:
директор
Назва страви
|
Вихід страви
|
|
ясла
|
сад
|
|
Перший тиждень
|
||
Понеділок
|
||
Сніданок
Каша манна з повидлом
Батон з маслом і твердим сиром
Какао
Обід
Суп з вермішеллю
Картопля пюре з маслом
Котлета м’ясна
Салат з бурячка заправлений олією
Хліб пшеничний
Чай
Вечеря
Суп гречаний молочний
Печиво
|
100/10
30/5/3
150
180
120/3
50
40/2
30
180
150
25
|
150/15
47/7/4
180
200
150/5
70
45/4
40
200
180
35
|
Вівторок
|
||
Сніданок
Макарони відварні з маслом
Батон з маслом і твердим сиром
Чай
Обід
Борщ український
Каша гречана з м’ясом
Тюфтеля з овочевим соусом
Хліб пшеничний
Напиток з соку
Вечеря
Оладки з сметанним соусом
Чай
|
80/40
30/5/3
180
190
100/3
50/40
30
150
100/10
180
|
100/5
47/7/4
200
250
130/5
80/45
40
180
130/15
200
|
Середа
|
||
Сніданок
Каша пшенична з цукром
Батон з маслом і твердим сиром
Чай
Обід
Суп гороховий з грінками
Плов з курячим філе
Салат з моркви заправлений олією
Хліб пшеничний
Компот
Вечеря
Вермішель молочна
Рогалик з повидлом
|
120/4
30/5/3
180
150
125/45
30/2
30
150
180
80/10
|
150/5
47/7/4
200
180
150/50
40/4
40
180
200
100/15
|
Четвер
|
||
Сніданок
Каша кукурудзяна з повидлом
Печиво з маслом
Чай
Обід
Капусняк
Макарони відварні з маслом
Підлива з курячого філе
Салат з бурячка заправлений олією
Хліб пшеничний
Напиток з соку
Вечеря
Сирники з сметанковим соусом
Какао
|
100/10
20/5
150
180
80/4
55
30/2
30
150
80/10
150
|
150/20
40/7
180
200
100/5
65
40/4
40
180
100/15
180
|
П’ятниця
|
||
Сніданок
Каша ячмінна з цукром
Батон з маслом і твердим сиром
Чай
Обід
Розсольник
Картопляне пюре з маслом
Куряча відбивна
Капуста тушена
Хліб пшеничний
Компот
Вечеря
Суп гречаний молочний
Булочка з родзинками
|
120/4
30/5/3
180
180
120/4
50
45
30
150
180
80/10
|
150/5
45/7/5
200
200
150/5
60
50
40
180
200
100/15
|
Другий тиждень
|
||
Понеділок
|
||
Сніданок
Каша рисова з повидлом
Батон з маслом і твердим сиром
Какао
Обід
Суп овочевий
Гречаники з овочевим соусом
Хліб пшеничний
Компот
Вечеря
Овочеве рагу
Булочка з родзинками
Чай
|
100/10
30/5/3
180
190
65/15
30
150
125
60/10
180
|
150/15
47/7/4
200
250
75/2
40
180
150
70/15
200
|
Вівторок
|
||
Сніданок
Каша манна з цукром
Печиво з повидлом
Чай
Обід
Суп з макаронними виробами
Макарони відварні з маслом
Котлета
Салат з моркви заправлений олією
Хліб пшеничний
Компот
Вечеря
Картопляне пюре з маслом
Салат з бурячка заправлений олією
Рогалик з повидлом
Чай
|
100/4
30/8
180
180
80/4
50
30/2
30
180
120/4
30/2
80/10
180
|
150/5
47/10
200
200
100/5
70
40/4
40
190
150/5
40/4
100/15
200
|
Середа
|
||
Сніданок
Макарони відварні з маслом
Печиво
Чай
Салат з моркви заправлений олією
Обід
Суп гречаний
Картопляне пюре
Биточок
Капуста тушена
Хліб пшеничний
Компот
Вечеря
Суп рисовий молочний
Булочка здобна
|
80/4
25
180
30/2
180
120/4
50
50
30
150
165
35
|
100/5
35
200
40/4
200
150/5
65
60
40
180
175
45
|
Четвер
|
||
Сніданок
Каша пшенична з цукром
Батон з маслом і твердим сиром
Чай
Обід
Суп картопляний з м’ясними фрикательками
Плов з курячим філе
Салат з бурячка заправлений олією
Хліб пшеничний
Компот
Вечеря
Оладки з сметанним соусом
Какао
|
120/4
30/5/3
180
185
125
30/2
30
150
85/10
180
|
150/5
47/7/4
200
200
130
40/4
40
180
95/15
200
|
П’ятниця
|
||
Сніданок
Каша кукурудзяна з повидлом
Батон з маслом і твердим сиром
Чай
Обід
Борщ український
Каша гречана
Риба тушкована з овочами
Хліб пшеничний
Компот
Вечеря
Суп манний молочний
Булочка з повидлом
|
120/5
30/5/3
180
200
80
30/15
30
150
125
35/5
|
150/10
47/7/4
200
250
100
45/25
40
180
140
45/10
|
Погоджено Затверджено
Назва страви
|
Вихід страви
|
|
ясла
|
сад
|
|
Перший тиждень
|
||
Понеділок
|
||
Сніданок
Каша
гречана з маслом
Салат
з буряка заправлений олією
Батон
з маслом і сиром
Чай
Обід
Розсольник
Картопляне
пюре з маслом
Риба
відварна
Салат
з моркви заправлений олією
Хліб
Компот
з сухофруктів
Вечеря
Каша
манна молочна
Рогалик
з родзинками
Чай
|
100/4
30/2
30/5/3
150
180
100/4
25
30/2
30
150
180
80
180
|
130/5
40/4
40/4
180
250
150/5
45
40/4
50
180
200
100
200
|
Вівторок
|
||
Сніданок
Каша
манна з повидлом
Печиво
з маслом
Чай
Обід
Суп
картопляний з м’ясними
фрикадельками
Вареники
з капустою
Хліб
Компот
з сухофруктів
Вечеря
Картопляне
пюре з маслом
Котлета
м’ясна
Салат
з буряка заправлений олією
Домашня
булочка з родзинками
Чай
|
180/10
20/5
150
180/40
120
30
150
100/4
40
30/2
80
180
|
200/20
30/7
180
200/50
150
40
180
150/5
50
40/4
100
200
|
Середа
|
||
Сніданок
Каша
пшенична з цукром
Булка
з маслом і сиром
Какао
Обід
Суп
овочевий
Макарони
відварні з маслом
Тюфтелька
мясна з тушкованиими овочами
Хліб.
Напиток
з соком
Вечеря
Запіканка
манна з кисломолочним сиром та
повидлом
Чай
|
100/4
30/5/3
180
180
80/4
40/40
30
150
70/10
150
|
180/5
45/7/5
200
200
100/5
50/45
40
180
90/20
180
|
Четвер
|
||
Сніданок
Каша
гречана молочна
Батон
з маслом і сиром
Чай
Обід
Суп
з галушками
Каша
пшенична з маслом
Биточок
з мяса свинного
Салат
з моркви
Хліб
Напиток
з соком
Вечеря
Молочна
вермішель
Булочка
здобна
Чай
|
180
30/5/3
180
150
60/4
50
30
150
180
30
150
|
200
45/7/5
200
200
90/5
70
40
180
200
45
180
|
П’ятниця
|
||
Сніданок
Манний
пудинг з повидлом
Батон
з маслом і сиром
Чай
Обід
Капусняк
Гречаники
з мясом і овочевим соусом
Хліб.
Компот
з сухофруктів
Вечеря
Сирники
з повидлом
Какао
з молоком
|
180/10
30/5/3
150
150
100/10
30
150
80/10
180
|
200/20
45/7/5
180
200
125/15
40
180
100/20
200
|
Другий тиждень
|
||
Понеділок
|
||
Сніданок
Каша
кукурудзяна з повидлом
Печиво
Чай
Обід
Суп
пшоняний
Картопляні
зрази з м’ясом
Салат
з квашеної капусти заправлений олією
Хліб
Напій
з соком
Вечеря
Молочна
вермішель
Какао
з молоком
Булочка
з повидлом
|
100/10
20
150
180
120
30/2
30
150
180
180
30/10
|
180/20
30
180
250
150
40/4
40
180
200
200
45/20
|
Вівторок
|
||
Сніданок
Каша
Рисова
молочна
Батон
з маслом і сиром
Чай
Обід
Борщ
український
Макарони
відварні з маслом
котлета
Салат
з солоних огірків і цибулі
Хліб
Напиток
з соком
Вечеря
Оладки
з сметанним соусом
Какао
з молоком
|
150
30/5/3
150
150
80/5
60
30
30
150
90/10
180
|
200
45/7/5
200
200
100/8
80
40
40
180
120/15
200
|
Середа
|
||
Сніданок
Яйце
варене куряче
Салат
з буряка заправлений олією
Булка
з маслом
Чай
Обід
Суп
з гороховий
Овочеве
рагу з м’ясом
Хліб
Компот
з сухофруктів
Вечеря
Каша
гречана молочна
Рогалик
з родзинками
Чай
|
1/2
30/2
30/5
150
180
150
30
150
150
80
150
|
1
40/4
45/7
180
200
180
40
180
200
100
180
|
Четвер
|
||
Сніданок
Запіканка
рисова з сиром кисломолочним
Хліб
з маслом і сиром
Чай
Обід
Суп
овочевий
Плов
з м’ясом
Морква
тушкована
Хліб
Компот
з яблук
Вечеря
Каша
манна молочна
Булочка
здобна
Чай
|
80
30/5/3
150
150
125
30
30
150
180
30
150
|
100
40/705
180
200
200
40
40
180
200
45
180
|
П’ятниця
|
||
Сніданок
Яйце
варене куряче
Салат
вітамінний морква, буряк, огірки солені,цибуля, картопля
Батон
з маслом і сиром
Чай
Обід
Суп
картопляний з макаронними виробами
Голубці
з рисом і мясом
Хліб
Компот
з сухофруктів
Вечеря
Молочна
рисова каша
Булочка
здобна
|
1/2
30
30/5/3
150
200/10
100
30
150
180
30
|
1
40
45/7/5
180
250/20
120
40
180
200
45
|
Немає коментарів:
Дописати коментар