Медична робота







,,Погоджено                              ,,Погоджено                 «Затверджено»  

Начальник  територіального               Керівник _____________      Керівник  Директор ЗДО

                                                                                                                      ясла – садка смт. В. Бірки

                                                                                                                      Тернопільської обл.,

                                                                                                                      Тернопільського району

 

управління                                           

                                                                  ( територіального органу                              Тернопільського

районного управління

Головного управління

Держпродспоживслужби                     управління освітою)                 назва закладу освіти                        

в Тернопільській області                                                                      

________    М.М. Сипко        ___________________       Урманець О.Д.___Луків О.І.________                          

Підпис                                     П.І.П.                        Підпис                         П.І.П.            Підпис                              П.І.П

 

 

Паспорт

їдальні (харчоблоку) закладу освіти

 

Паспорт розроблено з урахуванням вимог Санітарного регламенту для

закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОЗ України

від 25.09.2020 №2205 і зареєстрованого в Мінюсті України 10.11.2020 р. за

№ 1111/35394

 

 

1. Назва закладу Великобірківський ЗДО дитячий ясла - садок

 

2. Адреса смт. В. Бірки, вул. Шкільна 7А

 

3.Прізвище, ім’я по батькові керівника закладу, телефон

     Луків О.І. 097  699 43 75

3.1 Прізвище, ім’я по батькові медичного працівника закладу, телефон

      Волинець Л.Л. 098 041 42 87

3.2 Прізвище ім’я по батькові ФОП (орендаря) їдальні (харчоблоку) , телефон ______________________________- ________________________________________

4. Проектна потужність закладу фактична

 

5. Фактична кількість учнів 121

 

6. Кількість учнів, які охоплені гарячим харчуванням121________________

графік харчування ___________________________________________________

 

сніданок

обід

вечеря

Ясла

09:00

12:00

16:00

Молодша I

09:05

12:05

16:05

Молодша II

09:05

12:05

16:10

Середня

09:10

12:10

16:10

Старша І

09:10

12:15

16:15

Старша ІІ

09:25

12:20

16:15

 

7. Вартість харчування на одну дитину (грн.) ______________________________

 

8. Кількість учнів, які отримують буфетну продукцію (для закладів загальної середньої освіти) ______-_______

 

9. Дата та № державної реєстрації потужності з виробництва та /або обігу харчових продуктів харчоблоку закладу УА 14-15-95, його розташування: в загальному корпусі закладу (окремому приміщенні),  побудований за типовим проектом (у пристосованому приміщенні) _____________ 

 

10. Водопостачання (централізоване, локальне від артсвердловини, локальне від криниці з розводкою водогінної мережі до виробничих  приміщень, децентралізоване – від криниці без розводки водогінних  мереж)

Водопостачання у ЗДО - централізоване

Стан водогінної мережі  задовільний

 

11. Гаряче водопостачання (централізоване, локальне)  локальне

функціонує справно (так/ні) так, наявність резервного гарячого водопостачання

в наявності.

 

12. Опалення (централізоване, локальне, пічне), його справність  у ЗДО централізоване, у задовільному стані.

 

13. Водовідведення стічних вод (централізоване, локальне на малі очисні споруди, на вигріб, відсутнє взагалі) централізоване. Стан мережі водовідведення селищний водогін, в задовільному стані

 

14. Вентиляція ( загально-обмінна природна та (або) з механічним збудженням, місцева від технологічного обладнання, від мийних ванн). Стан системи вентиляції задовільний

 

15. Освітлення (природне, штучне), обладнане захисними елементами для усунення загрози забруднення харчових продуктів, (так/ні)  так.

 

16. Оздоблення поверхонь стін, стелі, підлоги відповідає вимогам нормативно-правових актів (так/ні) ні.

 

17. Наявність необхідного набору виробничих цехів, їх санітарно-технічний стан, забезпеченість технологічним обладнанням (цех первинної обробки овочів, м’ясо-рибний цех, гарячий цех, мийне відділення столового посуду, мийне відділення кухонного посуду) наявна кухня, цехи: овочевий, м’ясний, рибний. Наявне підсобне приміщення, кладова, овочесховище.

 

18. Наявність умов для обробки яєць (виділене місце, промарковані ємкості) -  (так/ні)  так

 

19. Наявність умов для дотримання правил особистої гігієни персоналом в кожному виробничому та складському приміщеннях – умивальники (так/ні) так.

 

20. Забезпечення харчоблоку достатньою кількістю: кухонного посуду

(так/ні %) так, столового посуду (так/ні %) так, _, розроблювального інвентарю (так/ні %)_ так,, розроблювальних столів та реманенту (так/ні % ) так,, мийних ванн (так/ні)_ так,, мийних засобів (так/ні %) так,, наявність сертифіката відповідності (так/ні) так,  ; дезінфекційних засобів (так/ні) так, _, наявність свідоцтва про державну реєстрацію даного дезінфекційного засобу (так/ні так,),наявність регламенту на використання (методичні вказівки) (так/ні) так, _; прибирального інвентарю (так/ні)_ так,  дотримання умов зберігання (так/ні)_ так, 

 

21. Наявність достатньої кількості складських приміщень (так/ні %) так,

 

22. Забезпеченість холодильним обладнанням (так/ні %) так, _, перелік наявного обладнання холодильники 2, морозильна камера – 1_,потреба у заміні  (так/ні) _ні

 

23. Забезпеченість технологічним обладнанням (так/ні %) так, _, перелік наявного обладнання електросковорідка, електром’ясорубка,потреба у заміні  (так/ні) так,

 

24. Наявність умов для зберігання та миття зворотної тари (так/ні) так,

 

25. Обідня зала: кількість і достатність посадкових місць (так/ні %) так,, наявність умов для дотримання дітьми правил особистої гігієни (умивальники при вході до обіднього залу, їх справність, електрорушники (так/ні) _ так,

 

26. Наявність необхідного набору приміщень для персоналу (роздягальна, кімната приймання їжі, санітарний вузол, душова (так/ні) так, їх стан в задовільному стані

 

27. Кількість працюючого персоналу 33чол; наявність у всіх працюючих відповідної освіти (так/ні)_ так,, своєчасне та повне проходження працюючими обов’язкового медичного огляду відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 23.07.2002 №280 (так/ні) так, _; забезпечення працюючих санітарним одягом (так/ні)_ так,, проведення навчання санітарно-гігієнічному мінімуму (так/ні)_ так,

 

28. Дотримання  технологічного процесу приготування готових страв відповідно до картотеки страв (так/ні) так,

29. Наявність документації з контролю за організацією та якістю харчування дітей (так/ні) так,

 

30. Впровадження в закладі постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) (так/ні)_ так,

 

31. Наявність договору на обслуговування їдальні, укомплектованість кадрами. Перелік постачальників харчових продуктів та сировини, наявність експлуатаційного дозволу  у кожного постачальника та (або) дата та № державної реєстрації потужності з виробництва та /або обігу харчових продуктів у кожного постачальника:_є перелік ТОВ «Продлюкс плюс», ПП Хіта І.А.

 

32. Наявність супровідної документації на продукти харчування та продовольчу сировину (так/ні)_ так,

 

33. Дотримання умов при поводженні з харчовими відходами (так/ні)_ так,, наявність угоди на вивезення твердих побутових відходів (так/ні) так,

 

34. Проведення заходів щодо запобігання проникнення шкідників (дезінсекція, дератизація, забезпеченість сітками, екранами) (так/ні)_ так,, наявність угод на проведення дератизації, дезінсекції (так/ні) так,

 

35. Обладнання буфетів (для закладів загальної середньої освіти) та буфетних груп (для закладів дошкільної освіти):

Rнаявність умов доставки готових страв з харчоблоку до груп та буфетів  закладу (так/ні) так, _;

Rобладнання  буфетів та буфетних груп закладу відповідно до вимог чинного законодавства (так/ні) так,; забезпеченість мийними  ваннами (так/ні) так, _, наявність проточної холодної та гарячої води (так/ні) так,, справність санітарно-технічного обладнання (так/ні так,);

Rзабезпеченість достатньою кількістю столового посуду (так/ні) так, _, мийними засобами (так/ні) так, _, прибирального інвентарю (так/ні так,), розроблювального реманенту (дошки, ножі) (так/ні) _ так,;

Rзабезпечення умов зберігання столового та кухонного посуду (наявність шафи, сушок тощо) (так/ні) _ так,

 

36. План заходів щодо покращення санітарно-технічного стану їдальні  (харчоблоку) з метою приведення їх у відповідність до діючих вимог чинного  законодавства

Харчоблок потребує поточного ремонту із облицюванням новою плиткою стін, заміни дверей. Потребує заміни вибіркового кухонного посуду: електром’ясорубка, електросковорідка, відсутня овочерізка.

Дата складання паспорту  01 березня 2021 рік

число, місяць

 

Підписи:   __________________________П.І.П. .( посада)   представника закладу освіти                                                                                                 відповідального за організацію харчування

 

                  _________________________П.І.П. орендаря (ФОП) приміщень харчоблоку

                                                                                     

 

                      ______________________________ П.І.П. (посада) представника КУТОР ,,Центр

                                                                                  аналітично- методичного та матеріально-

технічного забезпечення розвитку освітніх

закладів області»

 

 

 
















Погоджено:                                                                                        Затверджено:
                                                                                                            директор
Начальник Тернопільського                                                        закладу дошкільної
Районного управління                                                                  освіти смт. В.Бірки
ГУ Держдродспоживслужби                                                      Тернопільської області
В Тернопільській області                                                             Тернопільського району
М.М. Сипко                                                                                      Луків О.І.

Двотижневе перспективне меню
На зимовий період ЗДО смт. В.Бірки
Назва страви
Вихід страви

ясла
сад
Перший тиждень
Понеділок
Сніданок
Каша манна з повидлом
Батон  з маслом і твердим сиром
Какао

Обід
Суп з вермішеллю
Картопля пюре з маслом
Котлета м’ясна
Салат з бурячка заправлений олією
Хліб пшеничний
Чай

Вечеря
Суп гречаний молочний
Печиво

100/10
30/5/3
150


180
120/3
50
40/2
30
180


150
25


150/15
47/7/4
180


200
150/5
70
45/4
40
200


180
35

Вівторок
Сніданок
Макарони відварні з маслом
Батон з маслом і твердим сиром
Чай

Обід
Борщ український
Каша гречана з м’ясом
Тюфтеля з овочевим соусом
Хліб пшеничний
Напиток з соку

Вечеря
Оладки з сметанним соусом
Чай

80/40
30/5/3
180


190
100/3
50/40
30
150


100/10
180

100/5
47/7/4
200


250
130/5
80/45
40
180


130/15
200
Середа
Сніданок
Каша пшенична з цукром
Батон з маслом і твердим сиром
Чай

Обід
Суп гороховий з грінками
Плов з курячим філе
Салат з моркви заправлений олією
Хліб пшеничний
Компот

Вечеря
Вермішель молочна
Рогалик з повидлом


120/4
30/5/3
180


150
125/45
30/2
30
150


180
80/10


150/5
47/7/4
200


180
150/50
40/4
40
180


200
100/15
Четвер
Сніданок
Каша кукурудзяна з повидлом
Печиво з маслом
Чай

Обід
Капусняк
Макарони відварні з маслом
Підлива з курячого філе
Салат з бурячка заправлений олією
Хліб пшеничний
Напиток з соку

Вечеря
Сирники з сметанковим соусом
Какао

100/10
20/5
150


180
80/4
55
30/2
30
150


80/10
150


150/20
40/7
180


200
100/5
65
40/4
40
180


100/15
180
Пятниця
Сніданок
Каша ячмінна з цукром
Батон з маслом і твердим сиром
Чай

Обід
Розсольник
Картопляне пюре з маслом
Куряча відбивна
Капуста тушена
Хліб пшеничний
Компот

Вечеря
Суп гречаний молочний
Булочка з родзинками


120/4
30/5/3
180


180
120/4
50
45
30
150


180
80/10


150/5
45/7/5
200


200
150/5
60
50
40
180


200
100/15
Другий тиждень
Понеділок
Сніданок
Каша рисова з повидлом
Батон з маслом і твердим сиром
Какао

Обід
Суп  овочевий
Гречаники з овочевим соусом
Хліб пшеничний
Компот

Вечеря
Овочеве рагу
Булочка з родзинками
Чай

100/10
30/5/3
180


190
65/15
30
150


125
60/10
180

150/15
47/7/4
200


250
75/2
40
180


150
70/15
200
Вівторок
Сніданок
Каша манна з цукром
Печиво з повидлом
Чай

Обід
Суп  з макаронними виробами
Макарони відварні з маслом
Котлета
Салат з моркви заправлений олією
Хліб пшеничний
Компот
Вечеря
Картопляне пюре з маслом
Салат з бурячка заправлений олією
Рогалик з повидлом
Чай

100/4
30/8
180


180
80/4
50
30/2
30
180

120/4
30/2
80/10
180

150/5
47/10
200


200
100/5
70
40/4
40
190

150/5
40/4
100/15
200

Середа
Сніданок
Макарони відварні з маслом
Печиво
Чай
Салат з моркви заправлений олією

Обід
Суп гречаний
Картопляне пюре
Биточок
Капуста тушена
Хліб пшеничний
Компот
Вечеря
Суп рисовий молочний
Булочка здобна


80/4
25
180
30/2


180
120/4
50
50
30
150

165
35


100/5
35
200
40/4


200
150/5
65
60
40
180

175
45
Четвер
Сніданок
Каша пшенична з цукром
Батон з маслом і твердим сиром
Чай

Обід
Суп картопляний з м’ясними фрикательками
Плов з курячим філе
Салат з бурячка заправлений  олією
Хліб пшеничний
Компот

Вечеря
Оладки з сметанним соусом
Какао

120/4
30/5/3
180


185

125
30/2
30
150


85/10
180

150/5
47/7/4
200


200

130
40/4
40
180


95/15
200
П’ятниця
Сніданок
Каша кукурудзяна з повидлом
Батон з маслом і твердим сиром
Чай

Обід
Борщ український
Каша гречана
Риба тушкована з овочами
Хліб пшеничний
Компот

Вечеря
Суп манний молочний
Булочка з повидлом

120/5
30/5/3
180


200
80
30/15
30
150


125
35/5


150/10
47/7/4
200


250
100
45/25
40
180


140
45/10



Старша медсестра:                                                               Волинець Л.Л.                                                             


Погоджено                                                                             Затверджено
В. о. начальника Управління                                               Заклад дошкільної
Міжрайонного Управління                                                  освіти  смт. В. Бірки
Держпродспоживслужби                                                   Тернопільської області
в Тернопільському районі                                                   Тернопільського району
М. М. Сипко                                                                          Луків О. І.

Двотижневе перспективне меню  
на весняний  період ЗДО смт. В. Бірки
Назва страви
Вихід страви
ясла
сад
Перший тиждень
Понеділок
Сніданок
Каша гречана  з маслом
Салат з буряка заправлений олією
Батон з маслом і сиром
Чай

Обід              
Розсольник
Картопляне пюре з маслом
Риба відварна
Салат з моркви заправлений олією
Хліб
Компот з сухофруктів

Вечеря
Каша манна молочна
Рогалик з родзинками
Чай

100/4
30/2
30/5/3
150


180
100/4
25
30/2
30
150


180
80
180

130/5
40/4
40/4
180


250
150/5
45
40/4
50
180


200
100
200
Вівторок
Сніданок
Каша манна  з повидлом
Печиво з маслом
Чай

Обід
Суп картопляний з мясними фрикадельками
Вареники з капустою
Хліб
Компот з сухофруктів


Вечеря
Картопляне пюре з маслом
Котлета мясна
Салат з буряка заправлений олією
Домашня булочка з родзинками
Чай


180/10
20/5
150


180/40
120
30
150



100/4
40
30/2
80
180

200/20
30/7
180


200/50
150
40
180



150/5
50
40/4
100
200
Середа
Сніданок
Каша пшенична з цукром
Булка з маслом і сиром
Какао

Обід
Суп овочевий
Макарони відварні з маслом
Тюфтелька мясна з тушкованиими овочами
Хліб.
Напиток з соком

Вечеря
Запіканка манна  з кисломолочним сиром та повидлом
Чай  

100/4
30/5/3
180


180
80/4
40/40
30
150



70/10
150

180/5
45/7/5
200


200
100/5
50/45
40
180



90/20
180
Четвер
Сніданок
Каша гречана молочна
Батон з маслом і сиром
Чай  

Обід
Суп з галушками
Каша пшенична з маслом
Биточок з мяса свинного
Салат з моркви
Хліб
Напиток з соком

Вечеря
Молочна вермішель
Булочка здобна
Чай    

180
30/5/3
180


150
60/4
50
30
150



180
30
150

200
45/7/5
200


200
90/5
70
40
180



200
45
180
П’ятниця
Сніданок
Манний пудинг з повидлом
Батон  з маслом і сиром
Чай

Обід
Капусняк
Гречаники з мясом і овочевим соусом
Хліб.
Компот з сухофруктів

Вечеря
Сирники з повидлом
Какао з молоком

180/10
30/5/3
150


150
100/10
30
150


80/10
180

200/20
45/7/5
180


200
125/15
40
180


100/20
200
Другий тиждень
Понеділок
Сніданок
Каша кукурудзяна з повидлом
Печиво
Чай

Обід
Суп пшоняний
Картопляні зрази з мясом
Салат з квашеної капусти заправлений олією
Хліб
Напій з соком

Вечеря
Молочна вермішель
Какао з молоком
Булочка з повидлом

100/10
20
150


180
120
30/2
30
150


180
180
30/10

180/20
30
180


250
150
40/4
40
180


200
200
45/20
Вівторок
Сніданок
Каша
Рисова молочна
Батон  з маслом  і сиром
Чай

Обід
Борщ український
Макарони відварні з маслом
котлета
Салат з солоних огірків і цибулі
Хліб
Напиток з соком

Вечеря
Оладки  з сметанним соусом
Какао з молоком

150
30/5/3
150



150
80/5
60
30
30
150


90/10
180

200
45/7/5
200



200
100/8
80
40
40
180


120/15
200
Середа
Сніданок
Яйце варене куряче
Салат з буряка заправлений олією
Булка з маслом
Чай

Обід
Суп з гороховий
Овочеве рагу з м’ясом
Хліб
Компот з сухофруктів

Вечеря
Каша гречана  молочна
Рогалик з родзинками
Чай

1/2
30/2
30/5
150


180
         150
30
150


150
80
150

1
40/4
45/7
180


200
180
40
180


200
100
180
Четвер
Сніданок
Запіканка рисова з сиром кисломолочним
Хліб з маслом і сиром
Чай

Обід
Суп овочевий
Плов з м’ясом
Морква тушкована
Хліб
Компот з яблук

Вечеря
Каша манна молочна
Булочка здобна
Чай

80
30/5/3
150


150
125
30
30
150


180
30
150

100
40/705
180


200
200
40
40
180


200
45
180
П’ятниця
Сніданок
Яйце варене куряче
Салат вітамінний морква, буряк, огірки солені,цибуля, картопля
Батон  з маслом і сиром
Чай

Обід
Суп картопляний з макаронними виробами
Голубці з рисом і мясом
Хліб
Компот з сухофруктів

Вечеря
Молочна рисова каша
Булочка здобна

1/2
30

30/5/3
150


200/10
100
30
150


180
30


1
40

45/7/5
180


250/20
120
40
180


200
45


Немає коментарів:

Дописати коментар